WebCamp – danas ulaznice za članove udruga i sutra završava prijava predavanja

Danas, u četvrtak 25.10.2012. točno u podne se dijeli sljedećih 50 ulaznica za članove udruga za WebCamp, pa ako ste zainteresirani požurite i prijavite se.

Sutra, u petak 26.10.2012. završavaju prijave predavanja, pa ako ste htjeli nešto prijaviti, učinite prijavu čim prije, mailom na predavanja@webcampzg.org. Već sad imamo 40-tak prijavljenih predavanja te će biti težak odabir.

Konferenciju WebCamp Zagreb 2012 zajednički organizira nekoliko korisničkih grupa vezanih uz razvoj za web (Code@Six, FlashHR, FutureDev, HUJAK, Python Hrvatska, ZgPHP), s temama zanimljivim širokom broju sudionika, neovisno o tome koje se tehnologije, programski jezici ili platforme koriste, Namjerava se okupiti 200-njak sudionika iz Hrvatske, ali i iz regije, većinom stručnjaka na području razvoja web aplikacija.

Još jednom prenosimo i poziv:

Zagrebački WebCamp će se održati u subotu 24.11.2012., u prostorima Hrvatske gospodarske komore (Nova Cesta 3, Zagreb).

Cilj nam je okupiti najbolje ljude iz Hrvatske i regije na jednom mjestu, potaknuti razmjenu iskustava te se međusobno bolje upoznati. Kako bi mogli udomiti 20-tak predavanja i očekivanih 200-njak sudionika, predavanja će se odvijati u dvije dvorane.

U organizacijskom odboru konferencije se nalaze predstavnici udruga Code@Six, FlashHR, FutureDev, HUJAK, Python Hrvatska i ZgPHP.

Sudjelovanje na WebCampu je besplatno. Prijaviti se možete ovdje a sve zainteresirane predavače pozivamo da pročitaju poziv.

Ovim putem pozivamo i sve zainteresirane sponzore da nam se jave na sponzori@webcampzg.org .

Raspored

Vrijeme Događanje
09:00 Akreditacije i druženje
10:00 Predavanja
13:00 Pauza za ručak
14:00 Nastavak predavanja
17:00 Kraj konferencije

 U 17:00 ipak završava samo službeni dio konferencije, druženje ćemo nastaviti u neformalnoj atmosferi.

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: