Posao – Binaria traži Java developera

Prenosimo ponudu za zaposlenje Java developera tvrtke Binaria d.o.o.

Binaria d.o.o. traži Java server side developera (nju/njega) koji će svojim znanjem, radnom voljom i dobrim duhom pojačati kapacitet našeg tima.

U firmi radimo na razvoju vlastitih proizvoda (mobilne aplikacije, m2m) te razvoju softvera po narudžbi (poslovne aplikacije, analitika, vizualizacije, multimedija, social networking…). Projekti su raznoliki i zanimljivi, ali time zahtijevaju i širinu znanja pri rješavanju problema.

Posao novog developera će obuhvaćati rad na proširenju funkcionalnosti, optimizaciji i poboljšanju postojećih aplikacija te sudjelovanje u izradi arhitekture i implementaciji novih rješenja.

Ne tražimo napredno poznavanje tehnologija GUI sloja (HTML, JS, CSS), ali očekujemo generalnu sklonost prema serverskim tehnologijama (baze podataka, web i application serveri) i drugim serverskim jezicima (za sada PHP, ali nemamo ništa protiv eksperimentiranja).

Ključne riječi koje nam u ovom trenutku dosta znače:
– Tomcat, Servlet, Spring, JUnit, Jasper, MSSQL, PostgreSQL

Radno mjesto je u Sesvetama (10360), imamo šareno ofarbane zidove, aparat za vodu i ostale stvari. Do sada se pokazalo da smo jako rijetko radili subotama, uz normalan tempo većina posla se može odraditi u 8 radnih sati (osim direktora za kojeg ništa od navedenog ne vrijedi), a vrijeme dolaska na posao je fleksibilno i podložno dogovorima. Naravno, ako imamo frku s projektom ništa od navedenog ne vrijedi.

U prijavi pored standardnih podataka želimo vidjeti:
– Primjer vlastitog koda (ne treba biti cijelina koja se može kompajlirati, čak ne mora biti ni spektakularno, ali neka bude nešto što vam je ok za pokazati drugima)
– Link na vlastiti StackOverflow profil koji sadržava barem jedan odgovor na pitanje vezano uz Java tematiku (nije bitno da li je datiran prije ili nakon ovog oglasa)
– Popis i kratki opis dovršenih Java projekata i svoje uloge na njima (o njima ćemo popričati na intervjuu)

Prijave šaljite na posao@binaria.hr do 25.04.2012.

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: