Prijava predavanja konferencije “Java 2012″ još samo sutra

Još malo informacija oko konferencije “Java 2012”.

Prvo i najbitnije Call for Papers otvoren je još samo sutra! Ako namjeravate sudjelovati kao predavač (sjetite se besplatne kotizacije) možda bi trebali požuriti 😉

Drugo, u kontaktu smo i pregovorima s nekoliko keynote i technology speakera, koji su istovremeno i Java Championi, među ostalima i s (abecedno) Juergenom Hoellerom, prof.dr.sc. Matjažom B. Juričem, Gavinom Kingom i Angelikom Langer. Nadamo se da će većina njih prihvatiti dolazak i svojim predavanjima dodatno osnažiti konferenciju.

I treće, ne zaboravite da sad znamo i da ćemo biti  u potpuno novom kongresnom centru u Termama Tuhelj, a u cijenu kotizacija, osim predavanja i radionica te konferencijskih materijala, ulaze SPA i Wellness sadržaji, te dva ručka, gala večera i zabava u Dvorcu Mihanović u Tuheljskim toplicama.

Osim toga ne zaboravite ni na razne varijante popusta na kotizacije, specijalnu mogućnost konferencijskog smještaja i organizaciju prijevoza, te mogućnosti posjeta dodatnim atrakcijama (dvor Veliki Tabor, muzej Krapinskog pračovjeka u Krapini, klet Kozjak u Začretju, Grešne gorice u Desiniću i druge).

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: